• Jorge Ortega

  Soci – Director

Especialitzat en dret administratiu, seguretat privada i pública, penal i dret de les TIC. Advocat exercent col·legiat de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), amb una sòlida experiència en processos penals, contenciosos administratius i civils. Professor del Màster d’Edició de la Universitat Autònoma de Barcelona, ponent en nombroses conferències, autor de llibres jurídics i articles científics, és Diplomat Superior en Criminologia (UB) i Diplomat d’Estudis Avançats en Dret Penal aplicat al Dret de les TIC (UNED).

 • Clara Sarmiento

  Lletrada, Llicenciada en Dret

Lletrada, amb doble llicenciatura en Dret per la Universitat de Barcelona a Espanya, i per la Universitat de Medellín a Colòmbia. Col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, ​​amb àmplia trajectòria en assumptes de de Família, Processal Civil i Mercantil. Màster en Estudis Internacionals per la Universitat de Barcelona.

 • José Navarro

  Perit Informàtic Forense

Perit Informàtic Forense, doctor en Ciències Físiques i Màster en ‘Seguretat en les Tecnologies de la Informació’. Director de Evidentia, soci fundador de l’Associació Professional de Perits Informàtics (ASPEI), i professor en la Universitat Abat Oliba CEU.

 • Nerea Méndez

  Lletrada, Llicenciada en Dret

Lletrada, llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Advocada exercent a l’Il·lustre Col·legi d’ Advocats de Barcelona (ICAB). Màster d’especialització en Dret Processal Civil. Experiència en Dret Administratiu, Dret de les TIC, Dret Civil i Dret Mercantil.

 • Rubén Pujol

  Investigador Privat i Director de Seguretat

Investigador Privat i Director de Seguretat, llicenciat en Criminologia per la Universitat de Barcelona i Màster en ‘Criminologia, Política Criminal i Seguretat’. Detectiu exercent de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Detectius de Catalunya. Experiència en investigació digital, anàlisi forense, adquisició i preservació de prova electrònica, així com en investigacions corporatives relacionades amb el frau i l’incompliment de contractes civils, mercantils i laborals.

 • Ricard Millán

  Lletrat, llicenciat en Dret

Lletrat, llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i estudis de Periodisme per la Universitat Abat Oliva. Advocat exercent en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB). Experiència en qüestions internacionals, dret italià, dret civil, dret mercantil i penal. Actualment és el responsable de l’àrea de serveis processals civils i penals de BUFETE ORTEGA.